Fredag igen og tid til lidt tattoo inspiration igen! Min egen lyst til nye tattoos er dalet lidt igen, efter at være kommet hjem til kolde Danmark, hvor man alligevel bare gemmer dem væk bag flere lag tøj. Og så er priserne herhjemme jo desværre også lidt noget andet end i Asien!

Men ville selvfølgelig ikke sige nej til flere kunstværket på kroppen og flere af disse smukke tatoveringer, er jeg meget imponeret over.

fredagsink-117-3 fredagsink-117-2 fredagsink-117-4 fredagsink-117-1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment