Jeg tror jeg har sagt det før, men siden er jeg blot blevet endnu mere overbevist om, at jeg skal have tatoveret en fuglerede en dag. Måske et lidt spøjst tattoo valg, men når I først kigger på eksemplerne herunder, så er jeg sikker på, I kan se, hvorfor jeg er faldet for netop det motiv! Jeg synes alle billederne er så skønne og mangler nu bare en placering (og penge)!

Har I mon nogle gode forslag til en placering?

fredagsink-118-2 fredagsink-118-1 fredagsink-118-4 fredagsink-118-3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment