Jeg elsker, når I har lyst til at dele enten jeres tattoos eller idéer med mig. Det er en kæmpe inspiration at følge med i hvad andre får tatoveret – også selvom man ikke nødvendigvis har samme stil. Jeg ville gerne snakke endnu mere om tatoveringer i hverdagen, men tatovør det bliver jeg i hvert fald aldrig, så jeg må nok hellere bare holde mig til bloggen.

I dag er det blevet til en håndfuld tatoveringer, som jeg synes er hammer flotte! De sidder lige i skabet i forhold til min personlige stil. Lad mig endelig høre jeres mening.

fredagsink.119.1 fredagsink.119.2 fredagsink.119.3 fredagsink.119.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment