Jeg elsker, når I har lyst til at dele enten jeres tattoos eller idéer med mig. Det er en kæmpe inspiration at følge med i hvad andre får tatoveret – også selvom man ikke nødvendigvis har samme stil. Jeg ville gerne snakke endnu mere om tatoveringer i hverdagen, men tatovør det bliver jeg i hvert fald aldrig, så jeg må nok hellere bare holde mig til bloggen.

I dag er det blevet til en håndfuld tatoveringer, som jeg synes er hammer flotte! De sidder lige i skabet i forhold til min personlige stil. Lad mig endelig høre jeres mening.

fredagsink.119.1 fredagsink.119.2 fredagsink.119.3 fredagsink.119.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment