Man skal lige vende sig til det der selv studie – jeg er alt for god til at gøre hundred sytten andre ting. Heldigvis er jeg kommet ret godt i gang med mit første moduls projekt i dag, og der begynder stille og roligt at dukke nogle fine idéer op, som jeg får lyst til at arbejde videre med.

Det frister at tage ud og få en lille øl i aften, men jeg har været ude og male byen rød stort set alle weekender siden studiestart, så i denne weekend står den på hygge og afslapning – og lidt arbejde her og der. Hvis alt går efter planen, skulle vi også meget gerne få vores nye sofa i denne weekend – så der kommer nok også til at gå lidt tid, med at rykke rundt og få styr på stuen.

Efter en snak med min kæreste den anden dag, gik op for mig, at mange af de elementer jeg godt kunne tænke mig i mit kommende sleeve, er lidt indianer inspireret – flere af dem dog med et tvist. Men af den grund kan i se frem til lidt tattoos indenfor dette univers i dag – ENJOY!

fredagsink12.1

fredagsink12.2

fredagsink12.3

fredagsink12.4

fredagsink12.5

fredagsink12.6

fredagsink12.7

fredagsink12.8

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment