Det bliver lige en hurtig hilsen fra mig i dag – er fuldstændig baldret og har et modul projekt jeg er nødt til at få arbejdet lidt på i løbet af weekenden, så i aften står den på hygge og afslapning!

Det er blevet til en lækker blanding Fredags INK – som jeg håber i kan blive inspireret af. Ha’ en rigtig skøn weekend!

Fredagsink13.3

Fredagsink13.8

Fredagsink13.6

Fredagsink13.5

Fredagsink13.2

Fredagsink13.1

Fredagsink13.4

Fredagsink13.7

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment