Har haft en dejlig afslappende dag i sengen og det har været intet mindre end fantastisk! I går afleverede og fremlagde jeg nemlig mit 1. modul projekt, som har hængt over hovedet de sidste tre uger, så det var virkelig tiltrængt, at komme helt ned i gear.

Weekenden skal stå på pasning af min kærestes to mindre søskende, så der skal nok blive fart på. Vi skal både nå i svømmehal, på Aros, ned og shoppe og selvfølgelig filmhygge med en masse slik. Jeg håber at nå forbi bloggen søndag, med lidt boliginspiration, men nu må vi se hvor udkørt jeg er, efter sådan en tur.

Jeg har fundet lidt flotte tattoos frem til jer i dag, som altid, og håber der er noget imellem, der er lige jer. Ha’ en rigtig dejlig weekend!

Fredagsink14.1

Fredagsink14.7

Fredagsink14.3

Fredagsink14.2

Fredagsink14.5

Fredagsink14.4

Fredagsink14.6

Fredagsink14.8

 

Se alle indlæg fra Fredags INK her.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment