Har haft en dejlig afslappende dag i sengen og det har været intet mindre end fantastisk! I går afleverede og fremlagde jeg nemlig mit 1. modul projekt, som har hængt over hovedet de sidste tre uger, så det var virkelig tiltrængt, at komme helt ned i gear.

Weekenden skal stå på pasning af min kærestes to mindre søskende, så der skal nok blive fart på. Vi skal både nå i svømmehal, på Aros, ned og shoppe og selvfølgelig filmhygge med en masse slik. Jeg håber at nå forbi bloggen søndag, med lidt boliginspiration, men nu må vi se hvor udkørt jeg er, efter sådan en tur.

Jeg har fundet lidt flotte tattoos frem til jer i dag, som altid, og håber der er noget imellem, der er lige jer. Ha’ en rigtig dejlig weekend!

Fredagsink14.1

Fredagsink14.7

Fredagsink14.3

Fredagsink14.2

Fredagsink14.5

Fredagsink14.4

Fredagsink14.6

Fredagsink14.8

 

Se alle indlæg fra Fredags INK her.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment