Så blev det fredag igen – og hvilken en skøn fredag. Jeg kan nemlig se frem til en hel uges frihed, eller det er måske lidt for meget sagt, for jeg har egentlig en masse arbejde og projekter jeg skal have styr på, men det bliver nu rart ikke at skulle op og i skole hver dag. Er i også så privilegeret at have efterårsferie – eller er det kun mig der en heldig kartoffel?

Mine egne tattoo planer er gået lidt i stå for tiden, men jeg tror jeg vil bruge min efterårsferie på at besøge et par tattoo shops her i Århus, og få mig en snak med nogle dygtige tatovører. Jeg tror nemlig jeg gerne vil tatoveres et andet sted denne gang – er der evt. nogle i vil anbefale?

fredagsink16.3

fredagsink16.7

fredagsink16.2

fredagsink16.1

fredagsink16.6

fredagsink16.5

fredagsink16.4

fredagsink16.8

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Tak for input Camilla 😀 Har også tænkt mi at kigge forbi dem, da jeg har hørt en masse godt om deres tatovører 😉
      Virkelig flot tattoo!

Write A Comment