Jeg syntes ikke jeg har nået en brøkdel af det jeg gerne ville i min ferie, men pyt – jeg har hygget mig og nydt at holde fri, og så når jeg nok de fleste ting på et andet tidspunkt! Weekenden står på lidt arbejde, huslige pligter, men så også lige et smut forbi flagstang markeder i Musikhuset og messen Mad i Ridehuset – så det skal nok blive godt!

Når nu jeg forhåbentligt skal smage på en masse lækkert søndag, tænkte jeg det kunne være lidt sjovt, at se om der egentlig findes nogle fede tattoos indenfor netop maduniverset! Flere grøntsager er jo faktisk ret dekorative, og man behøves jeg ikke nødvendigvis at være kok, for at få en radise tatoveret på skulderen. Hvad siger i til en tattoo med et eller andet madrelateret motiv?

fredagsink17.7

fredagsink17.1

fredagsink17.5

fredagsink17.3

fredagsink17.2

fredagsink17.6

fredagsink17.4

fredagsink17.8

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment