Jeg syntes ikke jeg har nået en brøkdel af det jeg gerne ville i min ferie, men pyt – jeg har hygget mig og nydt at holde fri, og så når jeg nok de fleste ting på et andet tidspunkt! Weekenden står på lidt arbejde, huslige pligter, men så også lige et smut forbi flagstang markeder i Musikhuset og messen Mad i Ridehuset – så det skal nok blive godt!

Når nu jeg forhåbentligt skal smage på en masse lækkert søndag, tænkte jeg det kunne være lidt sjovt, at se om der egentlig findes nogle fede tattoos indenfor netop maduniverset! Flere grøntsager er jo faktisk ret dekorative, og man behøves jeg ikke nødvendigvis at være kok, for at få en radise tatoveret på skulderen. Hvad siger i til en tattoo med et eller andet madrelateret motiv?

fredagsink17.7

fredagsink17.1

fredagsink17.5

fredagsink17.3

fredagsink17.2

fredagsink17.6

fredagsink17.4

fredagsink17.8

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment