Beklager jeg ikke har lagt så mange indlæg op i løbet af ugen, jeg har haft helt afsindig travlt med studiet og får det også i næste uge. For udover vi er i gang med vores valgfag, som er et ret stort projekt i samarbejde med Godsbanen, så har vi også to andre fag, hvor vi selvfølgelig lige skal forbedrede præsentationer til. Jeg håber virkelig at kunne bruge weekenden på at slappe af, men bliver nok desværre også nødt til at lave en del!

Nå nok om mig og mit travle liv, for det er jo tattoos det skal handle om! Jeg sad og snakkede lidt om tattoos med nogle piger fra skolen i dag. Mange af dem ville gerne have en tattoo på et tidspunkt, men den måtte gerne være meget lille – såå ja det er jeg egentlig blevet inspireret af! Jeg kan personligt godt li’ at der er lidt størrelse på, men de små kan også være virkelig cool – især hvis man ikke har tænkt sig at få dækket hele kroppen med blæk!

fredagsink18.5

fredagsink18.3

fredagsink18.2

fredagsink18.6

fredagsink18.7

fredagsink18.9

fredagsink18.1

fredagsink18.10

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment