Beklager jeg ikke har lagt så mange indlæg op i løbet af ugen, jeg har haft helt afsindig travlt med studiet og får det også i næste uge. For udover vi er i gang med vores valgfag, som er et ret stort projekt i samarbejde med Godsbanen, så har vi også to andre fag, hvor vi selvfølgelig lige skal forbedrede præsentationer til. Jeg håber virkelig at kunne bruge weekenden på at slappe af, men bliver nok desværre også nødt til at lave en del!

Nå nok om mig og mit travle liv, for det er jo tattoos det skal handle om! Jeg sad og snakkede lidt om tattoos med nogle piger fra skolen i dag. Mange af dem ville gerne have en tattoo på et tidspunkt, men den måtte gerne være meget lille – såå ja det er jeg egentlig blevet inspireret af! Jeg kan personligt godt li’ at der er lidt størrelse på, men de små kan også være virkelig cool – især hvis man ikke har tænkt sig at få dækket hele kroppen med blæk!

fredagsink18.5

fredagsink18.3

fredagsink18.2

fredagsink18.6

fredagsink18.7

fredagsink18.9

fredagsink18.1

fredagsink18.10

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment