Tid til lidt tattoo mere inspiration – for det er jo fredag! Hvad skal i få weekenden til at gå med? Herhjemme kommer det hovedsageligt til at stå på afslapning, men vi må nok hellere bruge lidt tid på at pakke osv., da vi tager til Italien på tirsdag, og ja så mon ikke vi kigger forbi Ingerslev på søndag – det kunne jo være der var nogle gode loppefund!

Med mit nye koncept Fredags INK, har jeg også planer om at tage #fredagsink i brug – hovedsageligt på Instagram, hvor jeg bruger alt for meget tid. Jeg vil selvfølgelig selv bruge #fredagsink,så snart det er relevant, men det kunne også være super sjovt hvis i ville lege med! Så når i alligevel flasher jeres tattoos på de sociale medier – så gi’ dem lige et #fredagsink med på vejen, så er i søde!

Men til billederne… Det er igen i dag en lidt blandet landhandel, dog allesammen uden farve. Jeg håber virkelig  i har lyst til at kigge med, for de er bare flotte – ENJOY!

fredagsink2.3

fredagsink2.5

fredagsink2.7

fredagsink2.8

fredagsink2.4

fredagsink2.1

fredagsink2.6

fredagsink2.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment