Det er i dag sneen falder, og det er jeg jo selvfølgelig ude og fejre – derfor har jeg også snydt lidt og skrev faktisk dette indlæg i går. Efter skole smuttede jeg nemlig direkte til fredagsbar og nu sidder jeg nok og får noget lækkert at spise med min dejlige klasse – hvis alt ellers går efter planen. Hvad skal i mon bruge jeres fredag på?

I dag vil jeg vise jer lidt fede og farverige tattoos – i stilen man kalder color splash! I har allerede set et eksempel på en color splash tattoo her på bloggen – nemlig i Vis mig din tattoo #7 med Louise Rose og hendes fine portræt af Molly.

Jeg syntes, det er en super fed og unik måde at tatovere på og efter, at en af mine studiekammerater spurgte mig om en god tatovør til netop denne stilart, har jeg ikke kunnet lade være med at kigge lidt rundt på nettet, og er derfor faldet over nogle skide flotte colour splash tattoos! Hvad syntes i om color splash tattoos?

fredagsink20.7

fredagsink20.1

fredagsink20.8

fredagsink20.5

fredagsink20.6

fredagsink20.3

fredagsink20.4

fredagsink20.9

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment