Denne uges Fredags INK er dedikeret udelukkende til Star Wars tattoos – for jeg er kæmpe fan og helt sikker på jeg en dag, skal have mig en tattoo fra dette vidunderlige univers! Der findes en hulens masse flotte af slagsen, og jeg har som altid valgt min favoritter ud. Jeg har i flere år gået med idéen om at få et lyssværd på fingeren, men vil utrolig gerne også have en større tattoo med R2D2! Er i fan af en film eller lignende, hvor i kunne finde på at få en tattoo fra?

Fredagsink21

Fredagsink21.2

Fredagsink21.4

fredagsink21.5

 

fredagsink21.6

fredagsink21.7

fredagsink21.8

Fredagsink21.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

Write A Comment