Så blev det sørme fredag igen og tid til en omgang Fredags INK. Jeg kunne ikke lade være med, at blive inspireret af det første billede i sidste uges Fredags INK – og derfor har jeg kigget lidt på par tattoos i dag! Jeg syntes det er en smule cheesy med matchende tattoos, men hvis man er hooked på idéen kan det sagtens gøres på en ret fed måde, hvilket jeg har prøvet at finde eksempler på i indlægget her.

Min kæreste og jeg har faktisk snakket lidt frem og tilbage om det med ’kæreste’ tattoos, ingen af os syntes det er en fantastisk idé, men da vi har ret mange af de samme idéer til kommende tattoos, kan det godt være vi en dag enden med det samme motiv, men nok i forskellige stilarter. Hvad syntes i om par tattoos – lidt for cheesy eller vildt fedt?

vismigdintattoo22.13

vismigdintattoo22.7

vismigdintattoo22.6

vismigdintattoo22.4

vismigdintattoo22.2

vismigdintattoo22.11

vismigdintattoo22.9

vismigdintattoo22.5

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment