Sikke et storm vejr! Er lige kommet ind i varmen efter en hård skoledag, der virkelig krævede en masse koncentration. Nu vil jeg bruge et par timer på at slappe af, inden min kæreste og jeg skal ud og have os noget lækkert mad og derefter lidt hygge nede i byen til Open By Night! Hvad er jeres fredags planer?

Der er ikke rigtig noget tema i ugens tattoo inspirations billeder – bare en masse lækkert blandet. Håber det kan inspirerer!

fredagsINK22.3

fredagsINK22.2

fredagsINK22.1

fredagsINK22.7

fredagsINK22.6

fredagsINK22.4

fredagsINK22

fredagsINK22.5

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment