Åhh julefrokost er farligt, og især når man skal lave modulopgave dagen efter! Jeg har lavet absolut ingenting hele dagen og kan ser frem til en meget stres fuld weekend, hvis jeg skal have nogen chance for at aflevere på tirsdag! Derfor bliver det også en omgang Fredags INK med lidt blandede tattoos fra gemmerne, denne gang. Hvordan ser jeres weekend ud?

fredagsink25.1

fredagsink25.8

fredagsink25.9

fredagsink25.3

fredagsink25.5

fredagsink25.4

fredagsink25.7

SONY DSC

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment