Da det er den sidste gang Fredags INK inden det er juleaften, syntes jeg det er oplagt at gøre det til en julet en af slagsen. Jeg syntes julen er en dejlig tid, men jeg kunne nu nok aldrig finde på at få mig en jule tattoo. Det er der dog overraskende mange andre, der har haft lyst til og derfor kunne jeg ikke lade være med at samle et lille udvalg her. Jeg syntes personligt, at der er flere tattoos fra Nightmare Before Cristmas som er ret flotte, men de er selvfølgelig heller ikke helt så julet som f.eks. et juletræ. Hvad siger i til en jule tattoo? Too much?

fredagsink26.10

fredagsink26.1

fredagsink26.8

fredagsink26.9

fredagsink26.11

fredagsink26.15

fredagsink26.7

fredagsink26.12

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment