Så blev det fredag igen og derfor skal vi jo se lidt på tattoos! Håber i er kommet godt ind i det nye år, jeg syntes stadigvæk ikke jeg er kommet helt over en sjov og ret så fuld nytårsaften, men mon ikke jeg lige når det til på mandag, hvor studiet starter igen!?

Jeg fosøgte at finde lidt forskelligt at vise frem i dag, men endte med at de næsten alle blev black & grey, helt uden jeg tænkte over det – men pyt med det, for de er jo super fine! Skal i ha’ lavet nogle tattoos i det nye år?

fredagsink27.7

fredagsink27.4

fredagsink27.3

fredagsink27.2

fredagsink27.5

fredagsink27.6

fredagsink27.1

SONY DSC

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment