Så blev det fredag igen og derfor skal vi jo se lidt på tattoos! Håber i er kommet godt ind i det nye år, jeg syntes stadigvæk ikke jeg er kommet helt over en sjov og ret så fuld nytårsaften, men mon ikke jeg lige når det til på mandag, hvor studiet starter igen!?

Jeg fosøgte at finde lidt forskelligt at vise frem i dag, men endte med at de næsten alle blev black & grey, helt uden jeg tænkte over det – men pyt med det, for de er jo super fine! Skal i ha’ lavet nogle tattoos i det nye år?

fredagsink27.7

fredagsink27.4

fredagsink27.3

fredagsink27.2

fredagsink27.5

fredagsink27.6

fredagsink27.1

SONY DSC

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment