Har haft en rigtig god, men også hård uge – det er virkelig svært at komme i gang igen! Min weekend står på praktiksøgning (kryds fingre for mig), lidt loppemarked og en hygge med kæresten og familien. Hvad skal i få weekenden til at gå med?

Jeg har valgt at kigge lidt på blomster tattoos i dag. Det er på ingen måde første gang, men den findes også så mange flotte eksempler – så det bliver nok heller ikke den sidste. Jeg skal uden tvivl have nogle blomster tatoveret på et tidspunkt, men hold da op hvor syntes jeg det er svært af vælge, for der findes jo tusinder!

fredagsink

fredagsink28.4

fredagsink28.5

fredagsink28.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment