Har haft en travl uge, med meget lidt overskud og derfor er det desværre heller ikke blevet til helt så mange indlæg til jer. Kunne virkelig godt snart bruge noget forår! Derfor bliver min weekend også bare stille og rolig, med en masse sofahygge.

Jeg har fundet en lidt fine og feminine tattoos frem til jer i dag – så hvis i er til hjerter, sløjfer, blomster og andet tøsegejl, så kig med her!

fredagsink29.2

fredagsink29.1

fredagsink29.3

fredagsink29.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

  1. Jeg er virkelig en sucker for små, feminine tatoveringer, og har også selv en del 🙂 De er bare så fine!

    • M. Vinter Reply

      De kan vikelig også være smukke 😀 Jeg er selv til de lidt størrer af slagsen – hvilket virkeligt er upraktisk fordi jeg er sådan en bangebuks 😛

Write A Comment