Har haft en travl uge, med meget lidt overskud og derfor er det desværre heller ikke blevet til helt så mange indlæg til jer. Kunne virkelig godt snart bruge noget forår! Derfor bliver min weekend også bare stille og rolig, med en masse sofahygge.

Jeg har fundet en lidt fine og feminine tattoos frem til jer i dag – så hvis i er til hjerter, sløjfer, blomster og andet tøsegejl, så kig med her!

fredagsink29.2

fredagsink29.1

fredagsink29.3

fredagsink29.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Jeg er virkelig en sucker for små, feminine tatoveringer, og har også selv en del 🙂 De er bare så fine!

    • M. Vinter Reply

      De kan vikelig også være smukke 😀 Jeg er selv til de lidt størrer af slagsen – hvilket virkeligt er upraktisk fordi jeg er sådan en bangebuks 😛

Write A Comment