Nyder Italien så meget at jeg helt glemte at smide indlægget her online i går, men i skal selvfølgelig ikke snydes for en gang Fredags INK.

Vejret hernede er ikke det bedste i dag, men tror nu alligevel vi begiver os ud i det her senere, for det er vores sidste dag i Torino og vi er jo nødt til lige at have lidt mere lækkert mad og vin, inden turen igen går hjemad. De andre dage har heldigvis været skønne, og vi har været rundt og se en masse. Selvom jeg er på ferie kan jeg ikke lade være med at gå og spotte tattoos – og hernede i varmen er det især nemt! Jeg har fået en masse inspiration, og har også taget lidt billeder her og der – som jeg har planer om at smide på bloggen en dag.

Håber i nyder sommeren!

fredagsink3.6

fredagsink3.9

fredagsink3.3

fredagsink3.2

fredagsink3.4

fredagsink3.10

fredagsink3.1

fredagsink3.7

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

4 Comments

  • M. Vinter Reply

   Den er virkelig også fin! Har en veninde der har den på ryggen, og det ser bare super godt ud 😀
   Hvor regner du med at din skal sidde?
   God idé med fuglene 😉

    • M. Vinter Reply

     Ja – det var hendes første så tog også en del overvejelse, men hun er virkelig tilfreds 😀
     Hehe – har også et tons af idéer, men der er ofte lidt langt fra idé til handling især når det gælder tattoos 😉

     Forresten Mette i forhold til pærer i mine flaskelamper – så har jeg købt to LED pærer i Silvan som bare virker super fint.
     Både meget bedre lys, samt de slet ikke bliver så varme.

Write A Comment