Blev endelig færdig med et længere projekt på studiet i går og efter en meget vellykket fremlæggelse, stod den ellers på en tiltrængt weekend. I dag har jeg godt nok være på arbejde, men det var lige til at holde til når, man kunne sove dejligt længe! I weekenden har jeg ikke nogle specielle planer, andet et lille besøg ned på det lokale loppemarked, for forhåbentligt, at gøre nogle gode fund.

I relation til sidste omgang Fredags INK, hvor jeg havde kig på de pæne feminine tattoos, så har jeg også denne gang valgt, at have fokus på de mere sarte motiver. Vi skal nemlig kigge lidt på guldsmede og sommerfugle. Enjoy!

fredagsink30.1

fredagsink30.3

fredagsink30.5

fredagsink30.2

fredagsink30.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment