Jeg har brugt hele dagen på Formland og har virkelig fået en masse inspiration med hjem, både i forhold til mit studie og så selvfølgelig også bloggen her! Jeg for kort tid siden lagt en lille video på Facebook, men regner også med et kort indlæg her i weekenden, hvis jeg ellers har fået taget nogle billeder, der er værd at bruge!

Lidt lækre tattoos til jer i aften, hvor jeg har haft fokus på de farvede sleeves. Enjoy – og ha’ en super dejlig weekend!

fredagsink31.1

fredagsink31.3

fredagsink31.2

fredagsink31.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment