Jeg har brugt hele dagen på Formland og har virkelig fået en masse inspiration med hjem, både i forhold til mit studie og så selvfølgelig også bloggen her! Jeg for kort tid siden lagt en lille video på Facebook, men regner også med et kort indlæg her i weekenden, hvis jeg ellers har fået taget nogle billeder, der er værd at bruge!

Lidt lækre tattoos til jer i aften, hvor jeg har haft fokus på de farvede sleeves. Enjoy – og ha’ en super dejlig weekend!

fredagsink31.1

fredagsink31.3

fredagsink31.2

fredagsink31.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment