Åh hvor er det bare nogen gange lækkert med en hel dag på langs! Jeg har faktisk haft et par stykker af dem her på det sidste, for det er simpelthen for koldt til, at lave noget som helst andet end at ligge under dynen, hvis du spørger mig! Weekenden skal for mit vedkomne stå på fødselsdag hos min søster, Melodi Gramprix hygge med nogle søde piger fra mit studie og afslapnings søndag med min dejlige kæreste. Hvad skal i få tiden til at gå med?

Jeg har fundet lidt forskellige tattoos frem til jer i dag, som jeg håber kan give en masse inspiration!

fredagsink32.1

fredagsink32.5

fredagsink32.3

fredagsink32.2

fredagsink32.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment