Jeg beklager i ikke fik en omgang Fredags INK i sidste uge, men da jeg desværre måtte tage afsked med min gamle farfar der, var hverken humøret eller tiden rigtig til det. I denne uge skal i selvfølgelig ikke snydes og jeg har fundet en type tattoos, som jeg personligt synes kan være ret så fede! Jeg har fundet en lille portion tattoos frem til jer, som alle sammen er lavet som negative space. Hvis i ikke ved hvad jeg vrøvler om, så kig med her og så giver det hele nok sig selv. Og i må selvfølgelig alle sammen ha’ en helt fantastisk weekend!

fredagsink33.1

fredagsink33.4

fredagsink33.5

fredagsink33.3

fredagsink33.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Jeg kondolerer. Det er aldrig sjovt at miste én/nogen. Udover det, er det nogle rigtig flotte billeder.

    • M. Vinter Reply

      Mange tak 😀 Ja – jeg synes virkelig også de er fede 😉

Write A Comment