Jeg beklager i ikke fik en omgang Fredags INK i sidste uge, men da jeg desværre måtte tage afsked med min gamle farfar der, var hverken humøret eller tiden rigtig til det. I denne uge skal i selvfølgelig ikke snydes og jeg har fundet en type tattoos, som jeg personligt synes kan være ret så fede! Jeg har fundet en lille portion tattoos frem til jer, som alle sammen er lavet som negative space. Hvis i ikke ved hvad jeg vrøvler om, så kig med her og så giver det hele nok sig selv. Og i må selvfølgelig alle sammen ha’ en helt fantastisk weekend!

fredagsink33.1

fredagsink33.4

fredagsink33.5

fredagsink33.3

fredagsink33.2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

  1. Jeg kondolerer. Det er aldrig sjovt at miste én/nogen. Udover det, er det nogle rigtig flotte billeder.

    • M. Vinter Reply

      Mange tak 😀 Ja – jeg synes virkelig også de er fede 😉

Write A Comment