Siden vi har fået sat sådan en fiks box til vores tv, der gør at jeg kan se TLC, har jeg fået set alt for meget Cake Boss! Jeg så programmet virkelig meget, da jeg boede i Italien og blev derfor helt nostalgisk da jeg så, at det stadigvæk kørte. Denne omgang Fredags INK er jo derfor selvskrevet til, at omhandle tattoos med kager og andre søde sager. Det var faktisk ikke helt så nemt, at finde som jeg lige havde regnet med, men fandt dog stadig nogle ret fine af slagsen.

Jeg har som noget nyt valgt, at lave en Facebook side dedikeret udelukkende til Fredags INK. Så er mulighed for, at få lækker tattoo inspiration hele ugen, samt altid blive mindet om når ugens indlæg kommer på bloggen!

Følg med —> Fredags INK

Fredagsink34.3

Fredagsink34.5

Fredagsink34.1

Fredagsink34.4

Fredagsink34.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment