Siden vi har fået sat sådan en fiks box til vores tv, der gør at jeg kan se TLC, har jeg fået set alt for meget Cake Boss! Jeg så programmet virkelig meget, da jeg boede i Italien og blev derfor helt nostalgisk da jeg så, at det stadigvæk kørte. Denne omgang Fredags INK er jo derfor selvskrevet til, at omhandle tattoos med kager og andre søde sager. Det var faktisk ikke helt så nemt, at finde som jeg lige havde regnet med, men fandt dog stadig nogle ret fine af slagsen.

Jeg har som noget nyt valgt, at lave en Facebook side dedikeret udelukkende til Fredags INK. Så er mulighed for, at få lækker tattoo inspiration hele ugen, samt altid blive mindet om når ugens indlæg kommer på bloggen!

Følg med —> Fredags INK

Fredagsink34.3

Fredagsink34.5

Fredagsink34.1

Fredagsink34.4

Fredagsink34.2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment