Så blev det fredag igen og dermed selvfølgelig en gang Fredags INK. I dag har jeg kigget på nogle af alle de flotte realistiske tattoos der findes rundt omkring. Jeg elsker realisme og har også før skrevet om både stilarten og forskellige tatovører, som gør det virkelig godt indenfor denne kategori. Hvad siger i til denne stilart? 

Jeg vil læne mig tilbage og se lidt X-factor, mens jeg venter i kø på SKAT, som resten af Danmarks befolkning for, at se om jeg har været uheldig i år. Ha’ en rigtig skøn weekend!

Fredagsink35.1

Fredagsink35.3

Fredagsink35.2

Fredagsink35.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment