Så blev det fredag igen og dermed selvfølgelig en gang Fredags INK. I dag har jeg kigget på nogle af alle de flotte realistiske tattoos der findes rundt omkring. Jeg elsker realisme og har også før skrevet om både stilarten og forskellige tatovører, som gør det virkelig godt indenfor denne kategori. Hvad siger i til denne stilart? 

Jeg vil læne mig tilbage og se lidt X-factor, mens jeg venter i kø på SKAT, som resten af Danmarks befolkning for, at se om jeg har været uheldig i år. Ha’ en rigtig skøn weekend!

Fredagsink35.1

Fredagsink35.3

Fredagsink35.2

Fredagsink35.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment