Åh en hård uge! Har nærmest ikke været udenfor en dør, andet når der lige skulle handles lidt ind. Jeg er nemlig i gang med modul opgave og så lige en gang influenza oveni – ikke noget godt match! Weekenden står faktisk på det samme, men heldigvis med et lille afbræk i form af en fødselsdagsfest med glimmer tema i morgen aften – uh jeg glæder mig!

Temaet til dagens Fredags INK står den på tattoos med skrift – enjoy!

fredagsink37.1 fredagsink37.2 fredagsink37.3 fredagsink37.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

  1. De tattoos med en skrift, der ligner “Times New Roman” fra bøger synes jeg er flotte. Og dem med skråskrift som hende med uret og korset. Smukt! Vil selv gerne have en skrift-tattoo, men det er jo ikke helt ligemeget, hvilken tekst man vælger, og jeg pønser stadig over det.

    • M. Vinter Reply

      Er også vild med det skrå look 🙂 Det har du helt ret i! Jeg synes faktisk det er nemmere at finde på et motiv 😛

Write A Comment