Jeg har brugt en masse tid på, at kigge på kamera i dag, for jeg har nemlig igennem længere tid sparet op til et nyt spejlrefleks og nu er der snart ved, at være nok penge på kontoen! I den forbindelse synes jeg da også ugens Fredags INK, skal handle om alle de fine kamera tattoos, som folk render rundt med!

Håber i skal bruge weekenden på noget rigtig hyggeligt – her står den på pubcrawl, gør det selv projekt og en hel masse afslapning. Rigtig god weekend!

fredagsink38.2 fredagsink38.3 fredagsink38.4 fredagsink38.1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment