Har haft en rigtig skøn uge, med stort set ingen arbejde eller skole – hvilket har været virkelig skønt, for i påsken havde jeg fået planlagt alt for meget. Weekenden står også i hyggens tegn, for kærsten og jeg har valgt, at vi skulle have en weekend helt uden planer for en gangs skyld, men mon ikke der sniger sig et loppemarked eller to ind. Pssstt.. årets første loppemarked på Ingerslev er nemlig denne søndag!

En gang Fredags INK skal i selvfølgelig ikke snydes for, og jeg har fundet lidt flotte tattoos frem til jer. Jeg er så ærgerlig over, at jeg ikke nåede til Aarhus Art Convention nede på Godsbanen, men tiden var bare slet ikke til det – håber meget jeg kan få det til at passe ind næste gang. Var i forbi?

fredagsink39.4 fredagsink39.2 fredagsink39.3 fredagsink39.1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment