Har haft en rigtig skøn uge, med stort set ingen arbejde eller skole – hvilket har været virkelig skønt, for i påsken havde jeg fået planlagt alt for meget. Weekenden står også i hyggens tegn, for kærsten og jeg har valgt, at vi skulle have en weekend helt uden planer for en gangs skyld, men mon ikke der sniger sig et loppemarked eller to ind. Pssstt.. årets første loppemarked på Ingerslev er nemlig denne søndag!

En gang Fredags INK skal i selvfølgelig ikke snydes for, og jeg har fundet lidt flotte tattoos frem til jer. Jeg er så ærgerlig over, at jeg ikke nåede til Aarhus Art Convention nede på Godsbanen, men tiden var bare slet ikke til det – håber meget jeg kan få det til at passe ind næste gang. Var i forbi?

fredagsink39.4 fredagsink39.2 fredagsink39.3 fredagsink39.1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment