Åh hvor har jeg bare brug for weekend! Det er virkelig hårdt at komme tilbage til hverdagen, efter sådan en lille uges ferie – kunne snildt bruge en til. Weekenden skal bruges på at nyde det forhåbentlige gode vejr, kigge lidt lopper, ordne lidt praktiske ting og så ellers bare slappe af. Hvad skal i få jeres weekend til at gå med?

Jeg har en masse nye projekter under opsejling, og blandt andet indenfor tattoo kategorien gør jeg klar til lidt spændende tiltag med gæste-bloggere, street tattoos og mon ikke også der sniger sig en lille giveaway ind, når folk er hjemvendt fra deres sommerferier igen. Jeg håber i vil tage rigtig godt imod mine små projekter, når de popper op!

I dag står den på Fredags INK – for det er jo fredag! Jeg har fyret lidt op for farverne i dag – og selvom jeg nu personligt er mest til tattoos i de sorte nuancer, så kan jeg bestemt godt forstå hvorfor man vælger at pryde sin krop med en masse farver. Er de ikke bare smukke?

Fredagsink4.9

Fredagsink4.10

Fredagsink4.5

Fredagsink4.2

Fredagsink4.7

 

Fredagsink4.3

Fredagsink4.1

Fredagsink4.8

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

  1. Prøv at google “Anja Ringgren Lovén” og tjek hendes tattoos ud. Hun er for vild – det ser så brand godt ud! Hvis du nu skulle have et gæsteindlæg med nogle smukke billeder til, er hun bestemt et emne!

    • M. Vinter Reply

      Tak for tippet Mette – det gør jeg med det samme 😀

Write A Comment