Selvom ingen af mine tattoos er vildt store, så fylder de dog lidt mere end de tattoos, jeg vil vise jer i dag. Jeg er nemlig gået efter de simple og små af slagsen, som jeg synes kan være virkelig flotte! Jeg har selv en idé om, at skulle have et par tattoos på fingrene en dag og der skal det helt sikkert være noget meget simpelt, der skal laves.

Hvad synes i om den små og enkle tattoos – er det lige jer?

fredagsink40.1 fredagsink40.4fredagsink40.3 fredagsink40.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment