Jeg sidder formentlig og fulder mig til Kapsejlads lige nu, og derfor fik jeg også lige strikket ugens Fredags INK indlæg sammen inden jeg hoppede i seng i går! Min weekend skal gå med fætter/kusine dag i Den Gamle By lørdag og forberedelse til praktik, som starter på mandag (hold fast hvor jeg glæder mig!) samt et smut forbi Ingerslev (selvfølgelig) søndag! Hvad skal i få tiden til at gå med? 

Håber ugens tattoo indspark kan inspirerer. Jeg er selv helt vild med ugle tattoo’en – den er noget så skøn!

fredagsink41.2fredagsink41.4fredagsink41.3fredagsink41.1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment