Jeg sidder formentlig og fulder mig til Kapsejlads lige nu, og derfor fik jeg også lige strikket ugens Fredags INK indlæg sammen inden jeg hoppede i seng i går! Min weekend skal gå med fætter/kusine dag i Den Gamle By lørdag og forberedelse til praktik, som starter på mandag (hold fast hvor jeg glæder mig!) samt et smut forbi Ingerslev (selvfølgelig) søndag! Hvad skal i få tiden til at gå med? 

Håber ugens tattoo indspark kan inspirerer. Jeg er selv helt vild med ugle tattoo’en – den er noget så skøn!

fredagsink41.2fredagsink41.4fredagsink41.3fredagsink41.1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment