Man kommer helt i feriestemning med sådan en fridag og netop denne stemning har jeg forsøgt at afspejle i ugens tattoo inspiration. Selvom de fleste af de flotte tattoos her, nok er inspireret af lidt varmere himmelstrøg end hvad vi kan formå her nordpå, så synes jeg da vi har været nogenlunde heldige med vejret i dag. Jeg håber virkelig også det arter sig i morgen, hvor jeg og kæresten skal holde fødselsdags picnic for familien.

fredagsink42.1 fredagsink42.2 fredagsink42.3 fredagsink42.4

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment