Man kommer helt i feriestemning med sådan en fridag og netop denne stemning har jeg forsøgt at afspejle i ugens tattoo inspiration. Selvom de fleste af de flotte tattoos her, nok er inspireret af lidt varmere himmelstrøg end hvad vi kan formå her nordpå, så synes jeg da vi har været nogenlunde heldige med vejret i dag. Jeg håber virkelig også det arter sig i morgen, hvor jeg og kæresten skal holde fødselsdags picnic for familien.

fredagsink42.1 fredagsink42.2 fredagsink42.3 fredagsink42.4

 

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment