Man skal lige vænne sig til at arbejde fuldtid fremfor at gå i skole, men det er super spændende at være i praktik, og jeg suger alt til mig. Selvom min dagligdag handler mest om bolig og interiør for tiden, så kan man jo ikke undgå, at se alle de flotte tattoos folk har, nu hvor vejret er blevet lidt bedre og de bliver vist mere frem og jeg bliver konstant inspireret! Glæder mig til vejret bliver endnu bedre, så jeg forhåbentligt kan få taget lidt tattoo billeder i bybilledet. Glæder i jer ikke også til, at kunne flashe jeres tattoos i det danske sommervejr?

fredagsink43.4 fredagsink43.1 fredagsink43.3 fredagsink43.2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment