Man skal lige vænne sig til at arbejde fuldtid fremfor at gå i skole, men det er super spændende at være i praktik, og jeg suger alt til mig. Selvom min dagligdag handler mest om bolig og interiør for tiden, så kan man jo ikke undgå, at se alle de flotte tattoos folk har, nu hvor vejret er blevet lidt bedre og de bliver vist mere frem og jeg bliver konstant inspireret! Glæder mig til vejret bliver endnu bedre, så jeg forhåbentligt kan få taget lidt tattoo billeder i bybilledet. Glæder i jer ikke også til, at kunne flashe jeres tattoos i det danske sommervejr?

fredagsink43.4 fredagsink43.1 fredagsink43.3 fredagsink43.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment