Jeg har flere gange snakket med min kæreste om, at det kunne være super fedt til ham med en tattoo på læggen. Jeg synes en pil kunne være noget så flot, men han er ikke helt sikker på motivet endnu. Når jeg i ny og næ falder over tattoos af pile, gemmer jeg dem – for der er bare et eller andet over motivet. Det betyder at jeg har fået en større samling billeder, som jeg da også synes i skal få glæde af, hvis i også har et eller andet med pile og overvejer at få en eller flere tatoveret en dag!

Håber i får en skøn weekend i det her fantastiske forårs vejr!

fredagsink44.2 fredagsink 44.1 fredagsink 44.5 fredagsink 44.4 fredagsink 44.3

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment