Jeg har flere gange snakket med min kæreste om, at det kunne være super fedt til ham med en tattoo på læggen. Jeg synes en pil kunne være noget så flot, men han er ikke helt sikker på motivet endnu. Når jeg i ny og næ falder over tattoos af pile, gemmer jeg dem – for der er bare et eller andet over motivet. Det betyder at jeg har fået en større samling billeder, som jeg da også synes i skal få glæde af, hvis i også har et eller andet med pile og overvejer at få en eller flere tatoveret en dag!

Håber i får en skøn weekend i det her fantastiske forårs vejr!

fredagsink44.2 fredagsink 44.1 fredagsink 44.5 fredagsink 44.4 fredagsink 44.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment