I sidste uges Fredags INK fortalte jeg , at min kæreste gerne vil have sig en tattoo på læggen og selvom han synes rigtig godt om en pil, som jeg foreslog, så har jeg lovet også at komme med andre forslag. Derfor står den i denne uge på inspiration til tattoos på læggen. Hvis i skulle have samme ønske, så er det bare med at kigge med, for der er virkelig nogle fine af slagsen – og de er ikke alle lige rettet mod hans smag. Hvad han ender med og hvornår ved jeg ikke, men er sikker på, at det nok skal blive fedt!

fredagsink45.1 fredagsink45.3 fredagsink45.4 fredagsink45.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment