Nu snakkede vi i sidste uges Fredags INK lidt om en placering, min kæreste godt kunne tænke sig at få en lækker tattoo på, nemlig læggen. Så i dag må det vist være min tur. Og der er så mange steder – ja nærmest hele kroppen hvis jeg ikke var sådan en fattig pivskid. Men hvis vi holder os til den nedre sektion, så er lårene helt klart et af de steder, jeg syntes det ser hammer godt ud at få et par flotte tattoos. Og disse ville jeg bestemt ikke være kede af at kigge på hver dag….

fredagsink46.3fredagsink46.4fredagsink46.2fredagsink46.1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment