Nu snakkede vi i sidste uges Fredags INK lidt om en placering, min kæreste godt kunne tænke sig at få en lækker tattoo på, nemlig læggen. Så i dag må det vist være min tur. Og der er så mange steder – ja nærmest hele kroppen hvis jeg ikke var sådan en fattig pivskid. Men hvis vi holder os til den nedre sektion, så er lårene helt klart et af de steder, jeg syntes det ser hammer godt ud at få et par flotte tattoos. Og disse ville jeg bestemt ikke være kede af at kigge på hver dag….

fredagsink46.3fredagsink46.4fredagsink46.2fredagsink46.1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment