Det er desværre ikke så meget aktivitet her på bloggen, det er blevet til i denne uge. Brylluppet jeg var til i weekenden kunne jeg åbenbart ikke holde til, for jeg har i hvert fald lagt syg siden! Jeg er heldigvis på benene igen og hele weekenden skal selvfølgelig nydes til Northside!

Jeg håber vejguderne er med os, for jeg kunne virkelig godt bruge lidt kulør i kinderne og så har jeg virkelig glædet mig til det danske sommervejr, så alle de flotte tattoos folk render rundt med, kan blive vist frem! Ha’ en brand dejlig weekend!

fredagsink48.3 fredagsink48.4fredagsink48.1fredagsink48.2 copy

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment