Det er ikke kun i indretningen det ser godt ud med kaktusser, nej på huden ser det faktisk heller ikke helt tosset ud! Jeg har fundet nogle rigtig fine eksempler her, ja faktisk så fine at jeg selv begynder, at overveje motivet! Har aldrig tænkt over at det kunne være fedt før nu. Hvad siger i?

Håber alle jer der allerede er gået på sommerferie nyder det til fulde, selvom vejret desværre jo ikke er så sommerligt. Jeg har lige en uge mere, før jeg smutter sydpå i en uges tid og det er desværre nok det sommerferie, jeg får i år.

fredagsink50.3 fredagsink50.1 fredagsink50.2 fredagsink50.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment