Det er ikke kun i indretningen det ser godt ud med kaktusser, nej på huden ser det faktisk heller ikke helt tosset ud! Jeg har fundet nogle rigtig fine eksempler her, ja faktisk så fine at jeg selv begynder, at overveje motivet! Har aldrig tænkt over at det kunne være fedt før nu. Hvad siger i?

Håber alle jer der allerede er gået på sommerferie nyder det til fulde, selvom vejret desværre jo ikke er så sommerligt. Jeg har lige en uge mere, før jeg smutter sydpå i en uges tid og det er desværre nok det sommerferie, jeg får i år.

fredagsink50.3 fredagsink50.1 fredagsink50.2 fredagsink50.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment