Nogen gange kan det være svært at finde på nye motiver, jeg kan inspirerer jeg med hver fredag, men så har jeg heldigvis en dejlig kæreste, jeg kan brainstorme lidt med og det har jeg gjort denne gang! Han kom først med et andet forslag, men da det ikke rigtig gav pote, blev det dette i stedet – nemlig luftballoner! Lidt skørt ja, men fantastisk flotte tattoos man kan finde, når man søger på dette, så dem skal i da have lov til at se. Rigtig god fredag!

fredagsink52.1 fredagsink52.2 fredagsink52.3 fredagsink52.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment