Nogen gange kan det være svært at finde på nye motiver, jeg kan inspirerer jeg med hver fredag, men så har jeg heldigvis en dejlig kæreste, jeg kan brainstorme lidt med og det har jeg gjort denne gang! Han kom først med et andet forslag, men da det ikke rigtig gav pote, blev det dette i stedet – nemlig luftballoner! Lidt skørt ja, men fantastisk flotte tattoos man kan finde, når man søger på dette, så dem skal i da have lov til at se. Rigtig god fredag!

fredagsink52.1 fredagsink52.2 fredagsink52.3 fredagsink52.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment