Vi forbliver oppe i luften i denne uge også, for jeg har nemlig kigget lidt på fly tattoos. Jeg troede det ville være vildt nemt, at finde en masse flotte tattoos ligesom med luftballonerne, men det tog faktisk en rum tid at finde nogle billeder, jeg bare er nogenlunde tilfredse med. Det undrede mig lidt, at det ikke var til at finde flere fly tattoos, for jeg synes især de gamle af slagsen er vildt flotte og jeg er slet ikke i tvivl om, at en realistisk og detaljeret tattoo af sådan en, vil være brand flot!

fredagsink53.1 fredagsink53.4 fredagsink53.3 fredagsink53.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment