Vi forbliver oppe i luften i denne uge også, for jeg har nemlig kigget lidt på fly tattoos. Jeg troede det ville være vildt nemt, at finde en masse flotte tattoos ligesom med luftballonerne, men det tog faktisk en rum tid at finde nogle billeder, jeg bare er nogenlunde tilfredse med. Det undrede mig lidt, at det ikke var til at finde flere fly tattoos, for jeg synes især de gamle af slagsen er vildt flotte og jeg er slet ikke i tvivl om, at en realistisk og detaljeret tattoo af sådan en, vil være brand flot!

fredagsink53.1 fredagsink53.4 fredagsink53.3 fredagsink53.2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment