Er gået lidt i tegnefilms mode for tiden eller musikken herhjemme spiller i hvert fald Disney nonstop og derfor er ugens Fredags INK også selvskrevet til at handle om netop dette. Der findes faktisk rigtig mange, der vælger at få tatoveret noget fra en af de mange skønne Disney film. Nogle er selvfølgelig kønnere end andre og jeg har fundet en fin samling frem til jer, som forhåbentligt kan inspirerer – eller i hvert fald give et smil på læben!

fredagsink54.5 fredagsink54.4 fredagsink54.2 fredagsink54.1 fredagsink54.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment