Det er desværre ikke blevet til så mange indlæg i denne uge, da jeg har knoklet med at få min praktikopgave færdig. Nu er den endelig ved at tage form og derfor synes jeg godt, jeg kan tillade mig, at tage en pause og vise jer lidt lækre tattoos!

Med inspiration fra sidste Fredags INK hvor det handlede om Disney, har jeg valgt at ligge fokusset på film tattoos – og dem er der så sandelig mange af, men der findes jo også en hel del film. Jeg er virkelig imponeret over nogle af dem – hvad siger i?

fredagsINK55.1 fredagsINK55.2 fredagsINK55.3 fredagsINK55.4

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment