Jeg bruger tit Pinterest til inspiration til flotte tattoos og dygtige tatovører og følger også lidt forskellige derinde, selvom det godt kunne være mange flere – for der er jo så fantastisk mange inspirerende billeder derinde. Til dagens Fredags INK har jeg gået mit feed igennem og udvalgt nogle lækre tattoos ud til jer i alle mulige afskygninger.

Ha’ en dejlige dejlig fredag!

fredagsink56.1 fredagsink56.2 fredagsink56.4 fredagsink56.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment