Jeg skal en dag have mig to store flotte tattoos på lårene – når jeg altså lige får mig taget sammen! Jeg har en idé om at det ene skal være et stort flot skib med hvide sejl, skumsprøjt og hvad der ellers hører til – for jeg synes bare det er sådan et flot motiv. Jeg har fundet lidt tattoos til inspiration, hvis i ligesom mig også drømmer et eller andet i den retning!

fredagsink58.4 fredagsink58.3 fredagsink58.1 fredgasink58.5 fredagsink58.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment