Så er efteråret kommet og jeg må ærligt indrømme, at denne årstid ikke lige er min kop te. Heldigvis kan jeg se frem til stort set at undgå denne triste og grå årstid til næste år, hvor jeg meget gerne skulle lige på en strand og slikke sol et eller andet sted – da min kæreste og jeg har planer om, at bruge hele 2016 på at rejse!

Ugens Fredags INK er også lidt til den mørke side – men det gør dem bestemt ikke mindre flotte! Ha’ en rigtig dejlig fredag…

fredagsink59.3 fredagsink59.1 fredagsink59.4 fredagsink59.2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment