Så er efteråret kommet og jeg må ærligt indrømme, at denne årstid ikke lige er min kop te. Heldigvis kan jeg se frem til stort set at undgå denne triste og grå årstid til næste år, hvor jeg meget gerne skulle lige på en strand og slikke sol et eller andet sted – da min kæreste og jeg har planer om, at bruge hele 2016 på at rejse!

Ugens Fredags INK er også lidt til den mørke side – men det gør dem bestemt ikke mindre flotte! Ha’ en rigtig dejlig fredag…

fredagsink59.3 fredagsink59.1 fredagsink59.4 fredagsink59.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment