Der er ikke noget som at sidde og se en musical mens man skal lave ugens Fredags INK indlæg – så er der jo dømt til at gå musik i den. Jeg synes det er rigtig fedt når man får en passion tatoveret og her er musik jo et fantastisk eksempel. Man kan vælge en node, et instrument, en mikrofon eller noget helt fjerde – det er alle skønne motiver.

Jeg har fundet lidt musik inspireret tattoos – hvad siger i?

fredagsink60.3fredagsink60.1 fredagsink60.4fredagsink60.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment