Jeg har været en tur forbi en tatovør i denne uge – dog var det ikke mig selv, men derimod min kæreste der var under nålen, for at få den sidste del af sit half sleeve fyldt ud. Billeder skal der nok komme en masse af så snart den er helet! I kan tro den er blevet flot.

Ugens Fredags INK er en masse blandt med farver. Jeg er ofte god til at vælge de farvede tattoos fra, fordi jeg personligt selv bedst kan lide black & grey, men det er faktisk rigtig ærgerligt, for der findes vildt mange flotte i farver.

Ha’ en skøn fredag!

fredagsink61.2 fredagsink61.4 fredagsink61.1 fredagsink61.3

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment