Jeg har været en tur forbi en tatovør i denne uge – dog var det ikke mig selv, men derimod min kæreste der var under nålen, for at få den sidste del af sit half sleeve fyldt ud. Billeder skal der nok komme en masse af så snart den er helet! I kan tro den er blevet flot.

Ugens Fredags INK er en masse blandt med farver. Jeg er ofte god til at vælge de farvede tattoos fra, fordi jeg personligt selv bedst kan lide black & grey, men det er faktisk rigtig ærgerligt, for der findes vildt mange flotte i farver.

Ha’ en skøn fredag!

fredagsink61.2 fredagsink61.4 fredagsink61.1 fredagsink61.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment