Lige en gang hurtig Fredags INK inden jeg smutter ud af døren! Jeg har samlet lidt flotte tattoos til jer, som jeg håber kan være til inspiration. Siden min kæreste blev tatoveret i sidste uge, har jeg virkelig også haft lyst til at slå vejen forbi en tattooshop selv. Lige nu er det dog ikke realistisk rent økonomisk, men jeg håber det bliver til et par stykker i 2016, når vi skal rejse rundt, bo og arbejde i Sydøstasien.

Har i nogle nye tattoos i tankerne fortiden?

fredagsink62.1 fredagsink62.4fredagsink62.3fredagsink62.2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment