Så er det fredag igen og selvom jeg egentlig burde lave opgave, vil jeg da meget hellere kigge på tattoos. Jeg burde virkelig have valgt at lave en tattooshop til min bachelor, for så havde jeg da en god undskyldning for at stene tattoos – hehe!

Det er blevet til et lidt blandet omgang Fredags INK, da jeg ærlig talt er løbet lidt tør for idéer til motiver. Så skulle i have nogle ønsker må i endelig sige til. 

Ha’ en skønherlig fredag!

fredagsink63.2 fredagsink63.3 fredagsink63.4 fredagsink63.1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment