Så er det fredag igen og selvom jeg egentlig burde lave opgave, vil jeg da meget hellere kigge på tattoos. Jeg burde virkelig have valgt at lave en tattooshop til min bachelor, for så havde jeg da en god undskyldning for at stene tattoos – hehe!

Det er blevet til et lidt blandet omgang Fredags INK, da jeg ærlig talt er løbet lidt tør for idéer til motiver. Så skulle i have nogle ønsker må i endelig sige til. 

Ha’ en skønherlig fredag!

fredagsink63.2 fredagsink63.3 fredagsink63.4 fredagsink63.1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment